14. lokakuuta 2018

Kannabinoideja!

Sikiö ja äiti pitävät yhteyttä jo raskausaikana. Äiti tuntee vauvan liikkeet, vauva kuulee äidin kehon äänet. Molemmat tulevat toisilleen tutuiksi jo ennen kuin tapaavat toisensa. Äiti ja sikiö viestivät myös kannabinoidien avulla. Kannabinoidit ovat itse asiassa mukana jo silloin, kun alkio kiinnittyy kohtuun. Mutta mitä nämä kannabinoidit oikein ovat?

Kannabinoidit ovat yhdisteitä, joita ihmisen itsesäätelyjärjestelmä, endokannabinoidijärjestelmä, tarvitsee. Kehomme tuottaa osan tarvitsemistamme kannabinoideista, osa tulee meihin ulkoapäin. Kannabinoidit säätelevät mm. oppimista ja muistia, unta, ruokahalua sekä mielihyvän ja kivun kokemista.


Hamppu sisältää paljon kannabinoideja, joten luonnollisesti kannabinoideja löytyy runsaasti myös täyden spektrin hamppuöljystä.

Törmäsin kyseiseen hamppuöljyyn sattumalta. Kiinnostuin, ja aloin ottaa tuotteesta selvää. Mitä enemmän luin, sitä enemmän halusin kokeilla öljyä. Otin yhteyttä jälleenmyyjään ja pian olin saanut hankittua öljyä itselleni.


Tätä nykyä otan öljyä joka ilta. Olen öljynnyt täyden spektrin hamppuöljyllä myös vauvan pään, ja sain karstan pois. Päähän on ilmestynyt enää pienen pieniä karstatäpliä, kun karsta aiemmin tuli kokonaisuudessaan jo muutamassa päivässä takaisin.

Minusta on myös mukava ajatella sitä tosiasiaa, että lapseni saavat kannabinoideja rintamaidosta, ja nauttimalla itse öljyä voin omalta osaltani varmistaa, että kannabinoideja riittää meille kaikille kolmelle.

Jos sinä olet jo tuotteen käyttäjä, olisi mielenkiintoista kuulla, millainen vaikutus öljyllä on ollut.

Ja jos sinua taas kiinnostaa tutustua tuotteeseen paremmin, ota yhteyttä. Heitä kommentilla tai viestillä, kerron mielelläni lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti