23. lokakuuta 2018

Kokemuksia kannabinoideista

Jännä juttu, että Pure gold -öljy on tähän mennessä vaikuttanut parhaiten tavalla, jota en edes odottanut.

Kun aloin odottaa esikoistani, aloin kärsiä pahasta raskauspahoinvoinnista. Söin koko ajan, mutta mikään ei pysynyt sisällä.  Toinen raskaus noudatti samaa kaavaa.

Syöminen jäi päälle, ja etenkin makeanhimo ja himo roskaruokaan. (Myönnän, että kahden lapsen imettäminen kuluttaa energiaa, mutta suklaa tai perunalastut eivät ole paras energianlähde.)

Kun sitten aloin ottaa öljyä päivittäin, mieleeni ei juolahtanutkaan, että se muuttaisi ruokailutottumuksiani. Mutta niin vain kävi. Minuun iski uudenlainen himo: nyt on saatava tuoreita hedelmiä ja marjoja, raikasta salaattia, höyrytettyjä kasviksia... Tarve napostella tai syödä välipaloja on selkeästi vähentynyt.

Tämän lisäksi olen huomannut muutoksia tunteissani: tunteiden erottelu- ja käsittelykyky on parantunut. Sumeareunaisiksi kuvailemani tunteet ovat saaneet selkeät reunat, ne eivät enää ole muodottomia möhkäleitä, joita en pysty nimeämään tai käsittelemään.

Nuorempi lapsistani nukkuu yönsä entistä paremmin, kiitos äidinmaitoon kulkeutuvien kannabinoidien. Aiemmin vauva nukkui suurimman osan yöstä sylissäni, ja olin aivan poikki hyssyttelystä ja rauhoittelusta. Nyt vauva nukkuu täyden yön omalla paikallaan, ja herää vain kerran yössä syömään.

En enää voisi kuvitella eläväni ilman tätä öljyä. Ja odotan, että saan siitä pitkällä aikavälillä apua vielä lisää.

Lue enemmän täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti